Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 29 May 2010, 01:24   #204
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by Dragomara:
@anaemona - nu ştiu de ce simt asta, dar mi-s absolut convinsă că orice am găti noi, tu ne dai oricum clasă.

Drago, cum ma alinti tu Eu stau in bucatarie doar de nevoie altfel as si uita de existenta camerei asteia Prin anii '40 sau inainte, in Bucuresti cel putin, se construiau un gen de apartamente fara bucatarie, cu o chicineta, ceva simbolic, 1-2 metri patrati, loc in care doar sa-ti faci un ceai, o plita mica, in rest sa te duci sa iei masa la sosea, hehe, asa o viata mi-as fi dorit

MariaMona, mersi pentru reteta, o s-o testez curind, poate fara costita si neaparat cu usturoi.

Sushi marca anaemona

Se cumpara orez special de sushi, otet de orez si seaweed special. Orezul se fierbe normal sa fie nici tare, nici apos, dar boabele sa nu se lipeasca prea tare intre ele. Nici nu mai tin minte reteta originala, dar la o cana micuta de orez nefiert, cind se raceste putin eu pun 2 lingurite de otet (puneam mai bine spus ) si se lasa sa se raceasca. Se intinde un strat subtirel de orez pe foaia de seaweed. In rest se impatureste cu ce se doreste, avocado e cel mai bun pentru mine

Cum arata nu-i grozav, dar e mincabil