View Single Post
Old 28 May 2010, 10:25   #185
illotempore2002
Guru

illotempore2002

@Windom

am sa mai bag, dar am rezerve si o sa-ti zic si tie sa ai rezerve fata de ce spun.

Vad ca in prima parte a visului componenta sociala absenteaza total - tu esti in subsol (incuiat cumva in tine), muncitorii deasupra, pe urma afara nici tipenie de om, cand esti in drum spre casa, pe urma afli de o apocalipsa ce a decimat omenirea. Dupa care visul se rastoarna, socialul preia controlul, si te preia si pe tine, intrand in gasca lor. Mergeti la mall - culmea adunarii sociale, unde apare cireasa de pe tort - o femeie foarte frumoasa. Soluia pe care ti-ar putea-o oferi visul ar fi una de maxim bun simt - ai nevoie sa te implici social pt a rezolva problema relatiei semnificative, de iubire. Acuma as putea sa zic ca din cele 3 sarcini ale vietii (munca, iubirea si societatea), cu munca esti ok dar nu si cu sarcina sociala si cea a iubirii. si as suspecta niste eschive la nivel de relatie Si as incerca sa aflu de ce te eschivezi si am cateva raspunsuri posibile

si as vrea sa-ti mai precizez ceva - sentimentul antisocial dus la extrema este crima
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif