View Single Post
Old 27 May 2010, 10:33   #172
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Am avut unul dintre cele mai ciudate vise:

Eram in subsolul unei case darapanate. Niste muncitori lucrau deasupra. La un moment dat se surpa totul si ma ingroapa. Fade out... Acum sint in afara casei si ma indrept spre propria casa. Pe drum trebuie sa trec peste un pod (care exista si in realitate). Podul nu mai exista, in schimb albia riului respectiv e enorma, cam de 10 ori mai mare decit in realitate. Exista o singura balustrada de beton care traverseaza albia. Incep sa inaintez pe ea, pe la jumatatea drumului mi se face frica si ma intorc. Pina in acest moment, nici suflet de om prin preajma. Cind ajung inapoi pe "malul" riului, exista citeva persoane acolo. Unul imi spune ca am stat ingropat sub casa aia darapanata 25 de ani, iar intre timp a avut loc un fel de Apocalipsa care a decimat populatia.
O iau la picior cu gashca asta si ajungem la un fel de mall. Intru inauntru si acolo se desfasoara un fel de parada a modei. Imi dau seama ca sint in cautarea cuiva, dar nu stiu a cui. Merg la etaj, acolo se afla o tipa beton. Ma saruta, o string in brate, apoi tipa se mumifica sub ochii mei si cade la pamint. Ma trezesc...

P.S. Nu stiti vreo metoda prin care se pot induce cosmaruri?

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif