View Single Post
Old 22 May 2010, 14:07   #2157
Ipu
Discipolul Diavolului
 
Ipu
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,980
Originally Posted by redmen:
Greseala mea.Era vorba de "nefututa dementa",adica Dragomara.Cea (mai) trista era "ciufuta" de copila_satanista.Si windom era domnul "pornache" (cu doi "e") nu? Formidabil program au scos si astia de la Firefox,da porecle numai la persoanele cu care ai conflicte/pareri diferite pe forumuri.

Ba nu era vorba deloc! Era „nef***ta, care se poate explicita și prin „nefardata”; era „ciufuta cea mai tristă” și era... - mă rog, nu mai repet, dacă deranjează, dar se termina într-un singur „e”. Ultimele două nici nu pot fi considerate altfel decât grotești, fii serios, nicidecum insultătoare! „... cea mai tristă” rimează și se potrivește la ritm exact cu expresia originală. „Ciufută” eu l-am gândit în sensul de „morocănoasă”, „ființă cu toane”, așa cum sunt majoritatea fetelor, sau, mă rog, așa cum le par ele bărbaților. Regret și îmi cer iertare pentru faptul că ambiguitatea acestui cuvânt e de natură să creeze confuzii de sens. Celălalt, pe care l-am șters încă de aseară și pe care nu-l mai utilizez nici pe calculatorul meu, e altfel decât comic numai pentru cine vrea să mă acuze cu orice preț. Așa cum am mai scris, el rima cu apelativul ăla care mă amuză ori de câte ori mi-amintesc scena din Proba de microfon, cu Mircea Daneliuc interpret de cameraman și regizor de film în incinta delfinariului constănțean. Am postat, ce-i drept, un link către o captură de pe calculatorul meu într-un mesaj către Windom, dar l-am șters chiar și pe ăla ieri, ca să nu mai existe discuții.

Din câte știu, suplimentul FoxReplace nu este produs de către firma Mozilla, ci de un dezvoltator independent.

Originally Posted by Windom:
Eu nu pricep in ruptul capului o chestie. Ipu spune ca e in perioada de ucenicie si ca urmeaza la un moment dat sa obtina postul de Discipol al Diavolului. Ok. Crede Ipu ca va fi acceptat pe post cu o asemenea atitudine neprihanita? Crede ca-i poate tine in friu pe baietii de la cazane evitind bancurile cu blonde, eliminind din limbaj un fuck, o pula, o pizda, macar din cind in cind, cind mai vine cite un lot de diabetici si pute a zahar ars?
Crede Ipu ca acolo o sa dea peste Satanisti de Simbata? No way, nigga, down there is the real shit... Iar cu o asemenea atitudine de fecioara nepatata, la un moment dat Ipu va risca ridicarea la ceruri si toata ucenicia asta a fost degeaba....

Uite ce e, Windome, aici nu e vorba de chestiile despre care scrii tu. Eu am inițiat un sondaj de opinie, am constatat că lumea preferă sordidul, scabrosul, lubricul și mi-am văzut de treabă. Am mai intervenit numai în legătură cu terfelirea de care am scris mai sus. În rest, am tăcut și v-am lăsat în pace, pentru că am bun simț și nu mă bag unde sunt în inferioritate numerică. Am cerut eu vreodată măsuri anti-democratice, precum suspendarea cuiva sau investigarea locului de unde postează vreun utilizator, cum faci tu și respectiv redmen? Dimpotrivă, am făcut grevă atunci când a fost suspendat Pitbull, iar pe colega noastră căreia tu îi iei în mod ostentativ-eroic apărarea, deși te declari alături de Șerban, cel care i-a tot trimis diagnostice de o obscenitate înspăimântătoare (și, să fim corecți și cu Șerban, de o precizie de patolog specialist), așadar pe colega noastră am încercat până în ultima clipă s-o fac să retracteze sudălmile adresate lui Ștefan, pentru că era singura șansă de a scăpa nepedepsită. La bancuri am revenit nu pentru a înfiera obscenitatea, ci pentru a încerca să opresc umilirea unei categorii umane. Mă mai enervez câteodată când cineva mi se adresează grosolan în mod direct, folosind cuvinte obscene în aceeași frază cu numele meu și îl invit să se adreseze așa golanilor din împrejurimi. Mizez tocmai pe pudoarea interlocutorului, care e de presupus că e declanșată la auzul numelui unui cartier rău famat, să zicem, de care fac vorbire.

Rangul personalizat anunțat e numai un alt element care întregește, alături de celelalte „piese” din prezent - numele „Ipu”, avatarul din „Izo”, chiar și semnătura sceptică - paradigma anti-eroului sau dacă vrei a unui anti-erou de inspirație christică: bonom, dar totodată ferm; tolerant, dar și puritan; smerit, dar exaltat. Nu are rost să faci alte asocieri la care eu nu m-am gândit.

Îmi pare rău că nu mi-ai scris direct și ai postat o întâmpinare aici. Ți-aș fi explicat că a fost o greșeală și aș fi modificat imediat. Așa, poate să fi trecut și o oră până am văzut mesajul tău și am corectat cuvântul buclucaș. Când te gândești că eu intenționasem un gest de prietenie, voisem numai să te îmbunez după divergența pe care am avut-o cu ceva timp în urmă, scriind Windome, când puteam să nu-ți scriu numele deloc sau să scriu pur și simplu „răspuns corect. altul la rând!”...

Iată de ce, te rog, domnule Cap de Radieră (să vezi ce o să înceapă ăștia iar să urle că te-am jignit, că de pe ce IP te-am jignit ș.a.m.d.), fii bun și șterge epitetul ăla urât pe care mi l-ai atașat ieri. Așa vorbeau despre oameni numai naziștii și bolșevicii, respectiv despre rase și clase care trebuiau exterminate.
__________________
„Iubirea" e un cuvânt şi-atât. Există şi cuvinte care nu au un sens anume, ci reprezintă numai o alăturare de sunete.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif