Originally Posted by redmen:
(din nou minciuni și răstălmăciri perfide, dar și instigări la poliție pe forum)
|
Dacă îți mai răspund, e numai ca să nu interpreteze cei care ți-au citit mesajul tăcerea mea ca pe o acceptare a aiurelilor pe care le tot afirmi. În general, nu prea am ce discuta cu cei care confundă argumentele cu exemplele (și alea, măsluite!). Nu am numit pe nimeni cum afirmi tu mai sus și nu am acuzat bancurile cu blonde pentru obscenitate în sine.
Nu aveam cum să spun despre bancurile cu blonde ceea ce scrii tu (poftă bună!) pentru că eu pur și simplu nu uzez de astfel de limbaj. Nu am făcut decât să apăr onoarea familiei mele și cred că și a altor forumiști, care au mame, surori, soții, iubite blonde, precum și onoarea acelor forumiste blonde pe care insinuările abjecte din așa-numitele bancuri cu blonde o terfelește. Când am văzut că nu se poate vorbi omenește, am revenit și am blestemat în singurul mod de comunicare pe care unii forumiști îl mai înțeleg și la care mai sunt receptivi, insultarea grosolană a memoriei strămoșilor lor, dar nu a celor care postaseră bancurile, ci - atenție! - a celor care din acel moment zero aveau să mai batjocorească demnitatea umană a unor semeni ai lor.