View Single Post
Old 22 May 2010, 00:03   #41
DanDiana1994
Novice

DanDiana1994

Categoric, Titanic.

Eu personal prefer sa ma uit la Titanic decat la Avatar.
Filmul Avatar e un film bun in care s-a investit o groaza de bani si e 98% SF(exagerez putin).L-am vazut in format 3D si nu m-a atras nimic,adica nu vada altceva decat desene animate,mi se pare ca este lipsit de profunzime si intr-un fel sau altul e o poveste tipica(un tip merge intr-un loc cu un anume scop,ajunge acolo se indragosteste de cine nu trebuia,la un moment dat tipa afla scopul lui,se supara si pe urma ii trece),desi sunt si momente originale.De admirat este peisajul din lumea aia albastra(nu stiu cum se numeste pt k dupa cum spune-am am vazut o singura data filmul si nu am fost atenta).
In schimb Titanicul atinge mult mai mult latura sensibila a unei persoane si s-ar putea zice k si aici exista o poveste tipica, dar sa nu uitam ca are la baza un fapt real,iar filmul a fost facut pe vremea cand tehnologia nu era atat de avansata ceea ce da un aer de naturalete filmului.
Incat cele doua filme au ajuns sa fie comparate,inseamna ca ambele sunt bune si la fel cum eu nu pot sa vad profunzimea din Avatar alti nu o vad pe ceea din Titanic.
In concluzie ambele filme se remarca prin ceva specific ce atrage publicul,fiind doua filme ce nu trebuiesc comaparate ci apreciate(individual).
DanDiana1994 is offline   sendpm.gif