View Single Post
Old 20 May 2010, 17:03   #2278
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Stadionul din Ghencea trebuia de mult suspendat, pentru că suporterii Stelei nu făceau decât să înjure. Din păcate, nu numai ei o fac. Chiar și la ultimul meci al lui Dinamo am auzit niște mizerii incalificabile („Gicule,/ Să-ți dăm lămâie!” sau „Dragomir/ nu e Dragomir!”, „Să defrișăm pe voi!”). Nesimțiții ăia care transmiteau puteau măcar să scoată microfoanele de fond. În mod normal, în asemenea cazuri, meciul trebuie întrerupt, trebuie făcuți atenți suporterii, iar dacă scandările obscene continuă, atunci meciul trebuie oprit de tot și rezultatul stabilit la masa verde.

Revenind la problema lui Becali, personal mă mir că nu s-a gândit la Stadionul Cotroceni (unde se pot disputa cred și meciuri în Liga Europa) sau măcar la Stadionul Regie. Ce să caute tocmai la Buzău? Atâta doar că e la marginea Crângului, într-o zonă frumoasă, și în plus (Becali) le-ar face și Buzoienilor o bucurie.

În ceea ce privește re-popularea stadionului din Bulevardul Ghencea, sper că șefii Sportului Studențesc (că de Progresul, din liga a 4-a, nu poate fi vorba) nu se vor preta la schimbarea numelui și la pierderea tradiției și afilierea la MApN. Cel mai probabil Victoria Brănești, care tot nu are unde juca, se va muta în Ghencea, dacă promovează.