redmen, acum trebuie sa pui si tu poze, cu ce-mi doresc eu sa revad
Oamenii sint primitori, cel putin asa am auzit, eu n-am intrat in casa nimanui. Cam toti pe care i-am vazut au de-a face cu strainii. Cei care locuiesc pina la 25-30 km departare de resorturi tot pentru hoteluri lucreaza. Nu am ajuns in zone neturistice, nici nu prea as fi avut cum. Stiu o tipa maritata acum cu un cubanez, care a avut ocazia sa viziteze tara in alte conditii, in grupuri de cubanezi, cel putin cu ea cubanezii au fost primitori peste tot pe unde a ajuns. Dar si cu mine au fost toti cubanezii draguti, inclusiv politistii care m-au scos din incurcatura, chiar daca vorbeam mai mult prin semne

Politistii nu vorbeau o iota de engleza sau franceza dar cei care vind ceva se descurca.
Drago, Cuba e tara saraca pentru ca oamenii n-au masini, n-au internet si nu pot sa aiba case proprietate personala, dar toti oamenii pe care i-am vazut eu erau imbracati bine, am vazut copii de scoala iesind de la scoala, imbracati in uniforme curate, fiind cit se poate de decenti. E adevarat ca am auzit zvonuri ca sint doctori, profesori care au renuntat la profesiile lor ca sa lucreze in hoteluri, dar asta e alegerea lor. Pe de alta parte am auzit ca ar avea spitale dotate foarte bine, medici buni, medicamente ieftine. Nu am vazut nici un cersetor in Cuba si nimeni nu m-a tras de mineca sa-i dau ceva de pomana. Casele arata destul de jalnic pe dinafara, dar prin ce sate am trecut aveau curent electric, aveau TV, aveau frigider - astea se vedeau din strada iar atmosfera acolo e foarte relaxata, eu n-am vazut oameni stresati.