Thread: "WebSiteStory"
View Single Post
Old 16 May 2010, 12:24   #1
Sagi
Junior

Sagi

"WebSiteStory"

A fost avanpremiera in Constanta pe 12 mai. Am fost si l-am vazut.

Totul incepe cu o drama traita de Laura, o adolescenta studenta la teatru, moartea prietenei ei si razbunarea Laurei.
O idee destul de simpla si de frumoasa, care arata ce intorsatura brusca poate lua viata oricarui adolescent din ziua de azi, oricat de normal ar fi acesta.

Este un film adresat tinerilor, tocmai de asta este implicat youtube-ul. Total aiurea dupa parerea mea. Se putea merge pe ideea de razbunare fara sa se traga cadre lungi cu o tipa ce isi injura tatal si posteaza pe youtube. Nu prea are nicio legatura cu actiunea filmului, dar s-o fi gandit Dan Chisu ca daca baga youtube-ul in peisaj, dau navala tinerii in cinematografe.

Filmul nu are nici o linie continua a scenelor. Sare peste anumite faze importante ce puteau fi dezvoltate foarte frumos, dar a fost filmat in 12 zile…daca lucrul asta poate fi considerat o scuza.

Apreciez in schimb faptul ca nu e un film clasic romanesc. Putin timid se duce spre filmele de la Hollywood, dar romaneste. Se vede ca e realizat prost, dar aici mai vine o scuza: a avut un buget de doar 120.000 Euro.

Intradevar, putini bani pentru a realiza un film “ca la carte”, dar totusi e o suma maricica de care se putea profita mai mult.

Ca o concluzie:
E un inceput acceptabil pentru Dan Chisu si pentru cinematografia romaneasca, e un film pe care il poti viziona, cu destul de multe faze amuzante ce nu te lasa sa adormi si cu o idee buna spre foarte buna, dar realizat prost spre foarte prost.

Sala a fost plina ochi si mai erau persoane ce doreau sa intre. Probabil pentru ca s-a intrat pe baza de invitatii, asa ca asteptam incasarile sa vedem cat de bine a fost promovat si criticile de dupa sa vedem cat de bine a prins la public.

Parerea mea