Thread: Caut avocat
View Single Post
Old 13 May 2010, 19:18   #54
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

E vorba de venitul minim garantat, de pensia minimă garantată. Dacă ai făcut vreun curs de drept civil în facultate, știi că o lege nu se poate aplica retroactiv. Deocamdată legile vechi sunt în vigoare. Nici guvernul nu poate modifica orice prevedere legală prin ordonanță de urgență. Parlamentul nu știu dacă se va grăbi să elimine modifice cuantumul venituirilor minime garantate. Mă rog, sunt chestiuni care mă depășesc și oricum nu mă interesează în mod direct, n-ai de ce să te cerți cu mine. Eu ți-am răspuns pentru că mă irită gândirea de tipul „dăm oamenii afară și rezolvăm”. Ăsta e populism ieftin marca „Băsescu”, prin care îi rinocerizăm pe unii ca să ne voteze în continuare ceilalți (mai mulți). Cât o să-i mai meargă, nu știu. Mulți angajați din sectorul privat au bugetari și pensionari în familie. Nu cred să meargă tactica asta de dezbinare la nesfârșit. Deunăzi se întreba cineva cu ingenuitate ce i-o mai fi trebuit lui Băsescu un al doilea mandat?