Originally Posted by victor:
mi-e scarba de ce se petrece in divizia a. ma uit rar la meciuri dar ieri impulsionat de faptul ca prin minutul 25 era 2-0 pentru craiova si lupta pentru titlu devenea interesanta am ajuns acasa la fix sa dau pe ultimele 20 de minute din meci. era deja 2-1 si meciul putea de la o posta. nu stiu cum au jucat oltenii in prima repriza de le-au dat 2-0 dar am vazut cum au jucat in a doua. ma intreb de s-ar mai duce oamenii la stadion SA PLATEASCA BANI DIN SALARIUL LOR -25% ca sa vada meciuri aranjate. faultul din minutul 93 a fost util doar pentru a rezolva imputinta clujenilor care nu au fost in stare sa o vare in poarta. piturca jr nu mai juca ca cica s-a accidentat exact dupa ultima schimbare regulamentara, oltenii nu au tras de loc de timp desi era in joc soarta lor in a, prepelita tragea dupa ciori, s-au retras in aparare desi aveau un om in plus. eu nu cred ca e nevoie de probe, te uiti la repriza a doua si chiar de te cheam mitica dragomir intelegi ca la pauza cineva a apasat pe niste butoane.
invit toti microbistii din tara sa nu mai mearga pe stadioane.
|
Victore, cine i-ar fi putut obliga pe jucători să se dea la o parte? Tu nu vezi că dacă Poli Iași bate diseară Universitatea e aproape în Liga a 2-a? Craiova
a tot pierdut acasă în ultima vreme. Ieri parcă se târau oltenii, dar se vedea că nu mai au vlagă. Așa a făcut și Astra, dar de data asta Mandorlini s-a prins că decât să arunce mingile aiurea în careu ca la Ploiești mai bine joacă mai combinativ. Faultul în careu din final o fi fost el comis intenționat, dar nu cred că toată echipa s-a dat la o parte ca să-și taie craca de sub picioare. Mai ales mi se pare de neconceput ca Mititelu să accepte să piardă diferența față de Poli Iași numai ca să câștige CFR campionatul. Ce sens ar fi avut? Cât să-i fi dat Paskani ca să accepte să pice în B de dragul CFR-ului?
Altfel, Timișoara s-a făcut de rușine. Dacă după golul nevalidat părea că eroarea de arbitraj n-o să aibă nicio importanță și că Timișoara o să bată ușor, pușcăriașul cu suspendare și ceilalți băieți și-au dat cu firma în cap. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar dacă nici cu puncte muncite de alții și luate cu japca nu ești în stare să iei campionatul, ce rost mai are să-i acuzi pe alții de blaturi? Gestul lui Iancu e mai rușinos decât cel comis de Guriță.