mi-e scarba de ce se petrece in divizia a. ma uit rar la meciuri dar ieri impulsionat de faptul ca prin minutul 25 era 2-0 pentru craiova si lupta pentru titlu devenea interesanta am ajuns acasa la fix sa dau pe ultimele 20 de minute din meci. era deja 2-1 si meciul putea de la o posta. nu stiu cum au jucat oltenii in prima repriza de le-au dat 2-0 dar am vazut cum au jucat in a doua. ma intreb de s-ar mai duce oamenii la stadion SA PLATEASCA BANI DIN SALARIUL LOR -25% ca sa vada meciuri aranjate. faultul din minutul 93 a fost util doar pentru a rezolva imputinta clujenilor care nu au fost in stare sa o vare in poarta. piturca jr nu mai juca ca cica s-a accidentat exact dupa ultima schimbare regulamentara, oltenii nu au tras de loc de timp desi era in joc soarta lor in a, prepelita tragea dupa ciori, s-au retras in aparare desi aveau un om in plus. eu nu cred ca e nevoie de probe, te uiti la repriza a doua si chiar de te cheam mitica dragomir intelegi ca la pauza cineva a apasat pe niste butoane.
invit toti microbistii din tara sa nu mai mearga pe stadioane.
And love you if I can
Renaissance
|