View Single Post
Old 10 May 2010, 23:31   #91
abureala
Guru

abureala

Din moment ce te`ai asigurat sa mentionezi ca sintagma "gusturile nu se discuta" nu are importanta pt tine, am invocat libertatea de exprimare, ca sa te fac sa intelegi, nu ca sa ma justific.
Dar la asa raspuns(uri), unul mai sarcastic ca altul, ce sa cred ? Ca ti se "pune pata" repede pe cineva care nu se incadreaza in tiparul tau cinematografic ? Ma faci ingamfat, iritant pe deasupra prin comentariile mele si vrei sa cred ca singura ta problema e "nevrednicia" mea fata de acel / acele filme. Si mie mi`a placut The departed si nu vezi comentarii acide la adresa "nevrednicilor". Vrei sa ma convingi ca filmul e bun, vino si spune`mi "ma, Collin Farrell face asa, joaca asa, drege aia etc" dar nu te juca de`a profilerul pshihologic cu mine.
Auto ironia e cea mai buna forma de amuzament si prin "am salvat ceva timp" m`am referit la mine ! Daca iti spuneam personal "salvai timp daca nu te uitai la X" era altceva.
Iti ofer si o ultima explicatie despre "nevrednicia" de care am dat dovada, cu o tenta filozofica : am inceput sa ma uit la film, am vazut 40 min si simteam ca adorm. Brusc am auzit o voce "carpe diem !". L`am inchis si am plecat.
Voie buna
abureala is offline   Reply With Quote sendpm.gif