Originally Posted by abureala:
Dar de zicala "libertate de exprimare" iti pasa ?
|
Tocmai ce mi-am exprimat-o.
Nici eu nu as fi avut o problema vis a vis de comentariul tau daca te raportai la a`mi discuta gusturile. Dar nu`mi "educa" cultura cinematografica prin argumente deloc convingatoare si un sarcasm deloc subtil.
|
Nu am incercat sa educ nimic, asta din pacate nu tine de mine si oricum n-as fi o persoana in masura sa o fac. Eu doar am comentat, ceea ce tine de mine.
Mi`ai vazut profilul, varsta, si ce`ai zis "uite`l si p`asta, copil generatia mtv, ce are mai bun de facut decat sa se uite toata ziua la filme ?!"
|
Nu ti-am vazut profilul (decat dupa ce am ti-am citit mesajul asta). Nu cred ca are vreo importanta varsta, exceptie fiind cei cu o varsta mai "frageda". Toti am fost acolo, e de inteles. De altfel sunt cu 6 ani mai tanar decat tine din cate se pare, ceea ce mi se pare irelevant. Daca vrei ma adresez si cu "dumneavostra", dar nu cred ca ar rezolva ceva.
Acum te intreb, mai mult sau mai putin retoric, de unde stii tu daca timpul meu nu e pretios ?
|
Mai putin important, scos din context. Si timpul meu e important, dar tot am vazut aproape toate filmele pana la capat, iar daca nu le-am terminat nu e din cauza ca nu sunt vrednice de mine. Si chiar de n-ar fi, mi se pare aiurea sa exprim lucrul asta public, mai ales daca filmul in cauza e chiar bun.
Si nu am zis ca In Bruges nu e un film bun, am zis ca nu l`am vazut pana la "the end", despre asta e topicul, detaliile fac totul
|
Daca detaliile fac totul atunci ar trebui sa fii de acord cu observatia mea. "Am salvat ceva timp

" denota o ironie din care rezulta indirect si faptul ca filmele enumerate nu sunt vrednice de atentia ta.
N-as vrea sa continuam cu o polemica lunga si fara sens, dar "detaliul" asta mi-a sarit in ochi ca o forma de infatuare iritanta. Cum nu-mi place sa ma cert eu inchei aici si sper sa continuam in linii mai bune pe viitor.