Filme bune se pot face si cu 1 milion de euro si chiar mai putin. Chestia e sa se vrea. Eu vroiam sa zic doar ca, ar trebui gasite noi idei de filme, care sa atraga lumea sa-l vizioneze.
Haideti sa mai renuntam la asa-zisele ,,filme de arta"
Apropo de ,,Restul e tacere"...tot idea aia plicticoasa specifica romanilor. In fine, daca voi credeti ca e bine asa cum decurg lucrurile in cinematografia romaneasca, lasati-o asa.
Totusi, ar trebui sa facem filme pentru toata lumea, nu doar pentru echipa de productie a acelui film.
De ex, la filmul ,,Politist.Adjectiv" ce i se pare voua asa de interesant si noi (spectatorii) nu observam? Ce vi se pare asa interesant ca Dragos Bucur se uita vreo jumate de ora la o cladire? Asta inseamna arta?...
Eu am trimis un scenariu de film (de genul celor americane) la o casa de productie din Romania. Acum sa vad daca se vrea filme de acest gen, romanesti. De asta m-a interesat, ce sansa are un astfel de scenariu la sesiunea CNC. Acum daca mi-ati zis ca nici una, nu-mi ramane decat sa emigrez la Hollywood. Numai bine.
|