Vă reproşez pentru a 50-a oară că sunteţi o doar
adunătură de incompetenţi, şi acum hai să vedem şi de ce:
Ex. de inteligenţă şi obiectivitate:
- Suntem pe topicul "ce te enervează îngrozitor", acolo unde eu mă duc şi postez ceea ce chiar mă enerva şi anume faptul că reclamasem de 5 ori o postare aiurea (despre
asta e vb.) ba mai mult îi şi scrisesem moderatorului secţiunii Foto, cel care, ca de obicei n-a catadicsit să facă ceva, postarea zace şi acum pe forum, deci spusesem ce mă deranja îngrozitor. Întâmplarea a făcut ca postarea mea să nimerească în mijlocul unui conflict care chiar nu mă enerva, şi cu care nu aveam nimic în comun (faptul că mi se par absolut cretine reclamaţiile unora (AICI ŞI ACUM) vis-a-vis de mişcarea ligionară e cu totul altă poveste.
Duduia Gloria s-a găsit să-mi atragă atenţia pentru că am postat on-topic şi despre nemulţumiri legate de "activitatea"lor de moderatori, în "mintea" ei io continuam conflictul pe teme legionare, unde i-am spus lui ALS că "stână de oi" este un pleonasm. Dacă mi-ar fi spus cineva ce avea să urmeze, adică banarea mea cea care continuasem (în altă realitate, şi alt univers paralel) conflictul pe teme legionare, chiar n-aş fi crezut.
No, şi acum hai să vb despre respect: reclam de 3 zile o postare, îţi scriu şi e-mail, scriu şi pe forum de 3 ori - tu te faci, ca de obicei că nu vezi, da'totuşi nu ştiu prin ce miracol se trezeşte "luptătorul" din tine, cel care cică va număra postările care nu-s despre film, într-o secţiune care se numeşte "Cafenea" (dă un dexonline dacă ai uitat semnificaţia - şi io ştiu că ai uitat-o). Acum nu mi-am numărat postările, dar sunt mai mult decât sigură că erau mai puţin de 7, şi că mai bine de jumătate erau on-topic. Ceea ce mă deprimă e faptul că în marele tău elan ai uitat să le număeri şi analizezi pe-ale tale.
Evident că am râs când am văzut că m-ai banat şi pe mine, din nefericire încă cred (=ştiu) că "stână de oi" este pleonasm, şi mai ştiu că limba, exprimarea a evoluat de-atunci, mă rog, asta nu înseamnă că m-aş mira dacă, de ex. Judex mi-ar explica că foloseşte termenul "pulă" din 2 în 2 postări doar pentru că l-a citit în Creangă.
Foarte pe scurt ideea e următoarea: io chiar vreau să vă respect, însă chiar nu am ce, de ce şi mai ales pe cine. Ai, aveţi cu toţii exact doza de respect pe care v-o dau acţiunile (deciziile) voastre.
Îmi pare rău (sic!) că nu pot respecta prostia, nesimţirea, subiectivitatea, reaua-voinţă de care dau constant dovadă unii dintre voi (moderatorii). De obicei se respectă valorile, şi respectul nu trebuie să ţi-l dau eu, adevăratul respect este dat de calitatea acţiunilor tale.
Ca o dilemă personală am să mai adaug că în ceea ce mă priveşte atunci când mi se face un reproş eu una încerc să fac totul pentru a-i demonstra respectivului că se înşeală, no aici, cu voi e tocmai pe dos, adică am scris că se va alege, ca de obicei, cel mai prost moderator la secţiunea Foto, ŞtefanDo s-a şi grăbit, prin nepăsarea lui, să-mi susţină ipoteza. Acum am să fiu logică şi-am să recunosc că mai există şi alternativa de-a fi noi înşine, adică de-a nu încerca să convingem pe nimeni de nimic, în cazul de faţă de a ne susţine propria incompetenţă.
Acum nu ştiu ce să mai zic, dar cred că ar trebui angajat cineva care chiar cunoaşte sensul tuturor cuvintelor şi mai are disponibilitate pentru lectură, cineva care e atent şi care mai şi gândeşte înainte de a lua o decizie.
Privit din punctul meu de vedere prea vă împărţiţi în multe direcţii - forum, site etc - probabil că şi ăsta este unul dintre motivele din care sunteţi incapabili de-a duce la bun sfârşit măcar un task.
Deci, să recapitulăm acum:
- nu am pic de respect pentru astfel de gesturi şi oameni (dacă vă interesează am să vă spun EXACT momentul în care mi-am respectul pentru fiecare dintre voi);
- cum eu nu pot respecta, accepta şi aproba prostia, nesimţirea, răutatea nu am să mă supăr dacă voi veţi face asta, dimpotrivă.
Concluzie: pe zi ce trece mă convingeţi că sunteţi doar o adunătură de incompetenţi dpdv profesional, despre voi, oamenii, nici nu îndrăznesc să vb.
Acum nu ştiu, îmi e tare greu să cred că Dumnezeu le-a creat toate cu un scop anume.
PS: pentru cei care n-au înţeles nimic, din varii motive: respectul se impune, şi nu prin amendamente, banări şi alte "legi" ci printr-un mod de acţiune corect, logic şi de bun-simţ.
PS1: Vreau să trec unii dintre moderatori pe IgnoreList, ştiu că dpdv tehnic este posibil, nu ar trebui să fiu obligată să citesc ceea ce nu-mi spune chiar nimic. E ilogic, imoral şi absolut cronofag

(
Din moment ce nu e postată la secţiunea de bancuri, asta chiar nu e o glumă).