Thread: Me and My Bike
View Single Post
Old 05 May 2010, 18:09   #55
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by illotempore2002:
eu vreau sa-mi iau weekendu asta o biciclieta dar nu ma gandesc sa dau mai mult de 3 milioane pe ea intrucat nu am sa ma plimb decat in weekend si asta doar la inceput dupa care ma voi plictisi si o voi arunca undeva intr-un colt si are sa se depunsa multe frunze moarte pe ea, si intre frunzele moarte au sa moara ganganii si o s-o ploua si o s-o ninga saraca de ea ce rost are sa cumpar una scumpa. deci ce marca si de unde?
dacă-ţi iei una de firmă, mai bună şi rezistentă (şi mai scumpă) s-ar putea să nu te plictiseşti de ea şi chiar să înceapă să-ţi placă.
eu personal nu sunt un exemplu bun. am trei biciclete, toate varză (două din tîrg, second hand, iar alta mi-a fost oferită). dar de-a lungul anilor am învăţat să le meşteresc singur cînd am probleme cu ele (şi am tot avut). pentru începători aş recomanda una ca lumea ca să nu fii nevoită să apelezi la ăştia de la service care te jegmănesc de-a dreptul.
dacă totuşi vrei ieftină, am auzit că e un tîrg pe Valea Cascadelor(?) unde poţi găsi şi cu 2 mil la calitate acceptabilă. eu n-am fost niciodată.