View Single Post
Old 05 May 2010, 13:34   #48
tumbas
Novice

tumbas

pai asa.....

De ce sa nu aiba nici o sansa? Si de ce e mai bine asa? Explica-te!
Pai asa ce rost are sa facem doar filme despre comunism, avorturi si alte stupizenii? Ce rost are sa fie realizat un film la care nu se uita nimeni, in afara de cei ce au participat la realizarea lui? Filmele despre comunisti, avorturi si alte prostii nu intereseaza pe nimeni. Cred ca scopul filmelor este sa atraga lumea in cinematografe, vizionarea lui sa fie un mod de a-ti petrece timpul liber. Te rog, uita-te la ,,boxoffice Romania" si vezi cati spectatori merg la un film romanesc. Sunt obositoare, si chiar nu merita sa platesti pentru a-l vedea.
De exemplu, ultimul film al lui Sergiu Nicolaescu ,,Poker", anuntat cu surle si trambite, cati spectatori a adunat in cinematografe? Putini, extrem de putini. De ce? Pentru ca lumea s-a saturat de povestile despre comunism, politica etc
Haideti sa realizam filme, la care sa nu se uite doar echipa de productie, ci toti sa ne bucuram de un film romanesc. Inteleg, iau premii in strainatate (ma mir si eu cum), dar haideti sa schimbam ceva...sa atragem lumea in cinematografe la filmele romanesti. De ce nu se mai fac filme, gen ,,Brigada Diverse"?
Pacat ca in Romania nu se pot realiza filme de genul celor americane, pacat. Totusi, am o speranta ca la sesiune ce vine, sa fie selectat vreun scenariu de film de acest gen. Numai bine!
tumbas is offline   Reply With Quote sendpm.gif