View Single Post
Old 05 May 2010, 00:49   #476
marius_em
Guru

marius_em

Ma enerveaza Romania, tara mea de cacat. Ma enerveaza RomaniaMare, si ca toti prostii il vad pe asta ca pe un mare patriot. Ma enerveaza ca romanii sunt mari patrioti in a spune poezii, dar cand e de facut ceva, tot camasa de pe spate e mai aproape, tot furam unii de la altii, tot ne pupam sefii, premierii, presedintii in cur. Ma pis pe toti patriotii.

Ma enerveaza ca in ultimii ani romanii nu se mai revolta, ca nu mai tipam, ca stam si inghitim. Ma enerveaza toata clasa politica, il urasc pe Basescu, il urasc pe Boc, o urasc pe curva de Udrea, si pe vaca de EBA. Ma enerveaza pupincuristii basescieni, care nici acum, cand am intrat in cacat pana la gat, cand se va face TVA-ul 25%, nici acum nu vad nimic rau in cum e condusa Romania. 6 ani. SASE ANI! Nu stim sa cerem socoteala, nu intelegem ce inseamna responsabilitate, nu intelegem ca daca ai puterea, nu poti veni cu scuze. Nici acum nu e vina lor. Nu, acum e de vina FMI... cine gatu' ma-sii a facut imprumut la FMI? SASE ANI, in pizda ma-sii, si nici un cacat, ne trece tineretea, ne trec anii, ne trece viata pe langa noi, si tot in acelasi cacat traim.

Am ajuns sa nu-mi mai doresc nici autostrazi, nici justitie, nici spitale, nici reforma clasei politice (poate doar daca ii pune pe toti in avion si-i trimitem la Katyn). Nu ma mai rog decat pentru indurarea Guvernului sa nu mai mareasca impozite, tva-uri, sa nu mai inventeze taxe, sa ma lase pe mine sa-mi castig banii, si sa ma pot bucura de munca mea, fara sa dau jumatate pe case din mihaileni, pe pentreceri bambmuiste, pe blonde de la Cotroceni, pe vile, pe amante, pe notari, pe judecatori, pe mortii ma-sii.

Ma enervez cand deschid televizorul, cand citesc presa... numai stiri naspa. Bineinteles, tot mogulii, comunistii si Iliescu sunt de vina. Doamne fereste sa aiba vreo responsabilitatea ala care are puterea de SASE ANI. E ca in Spiderman, odata cu puterea, vine si... nimic, nu vine nimic, faci ce vrea pula ta, ca e plina tara de prosti care sa te voteze.