lol
oare cum se keama patologia aia in care atribui altcuiva anumite nereusite, pt a-ti 'valoriza'/relativiza astfel propriile 'insuccesuri'??
dragomara face parte din categoria celor care nu vor accepta, in ruptu capului, ce e scris negru pe alb, batut in cuie, strigat cu goarna in strada mare: s-a 'blindat' in propriul autism, refuzind orice kemare la o realitate care ar putea-o contraria... o forma de protectie, care e de-nteles
(iar in asta intra si refuzul ei de a accepta dovada pleonasmului cu 'stina de oi' - care nu-mi apartine, fiind din 'miorita', iar referirea la ea/el fiind - evident - ironik)
in ce ma priveste, dovezile aprecierii de care ma bucur sint atit de multe & de prestigioase incit ar fi abuziv sa le insir aici...
un simplu search pe google, la wikipedia, poate oferi cca 25% din totalitatea lor
sa nu stie, oare, dragomara-cea-atit-de-informata k, la lansarea cartii mele 'dc vdm filme', au vorbit cristi puiu, corneliu porumboiu, radu muntean & tudor giurgiu, iar la cea a '4 decenii...' - luminita gheorghiu, andrei ujica & razvan radulescu?? sa nu stie k lucian pintilie m-a citat, recent, in prefata la cartea lui tatos?? sa nu stie ea, in fine, atit de multe lucruri dspr als?...
mi-e greu sa cred!
cred, mai degraba, k este exact ce spuneam mai sus: nu vrea sa creada! pt k asta i-ar darima tot esafodajul de minciuna auto-protectoare in care traieste...
|