View Single Post
Old 03 May 2010, 11:47   #2035
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by BJBlazkowicz:
Dragomara: tot mai doare?
Pai de aia ti-am dat pe omu de zapada, sa-ntelegi ca acolo te asteapta atat inteligenta cat si umorul si ete asa o sa fii si tu fericita ca in sfarsit nu-o sa mai vorbesti singura. Puteti face un cuplu in adunare extraordinara, ca la tine geru-i toata viata si pe frig nu risti sa ti se-ntample faza aia nasoala cu o sugi pana se topeste. In nameti dara.
Cat despre calificative, stai linistita. Te afli in pozitia privilegiata in care indiferent cu ce arunci dupa altii astea se desfac in complimente*. Vorbind de chestii paranormale, am fost contactat aseara pe privat de misteriosul ghici_cin3_i (ce subtil), si avea acelasi comportament tipic si policlinic. Erai tu sau una din suratele tale?
ed: dar hai sa nu degeneram topicul asta in care n-ar trebui sa se existe nici o dragomara, asta o fost ultimul meu reply aici, asa ca hai ia aer in piept baga o ultima filozofie din aia furata de prin spitalele de psihiatrie sa le arati la racani ca si tu poate si ca esti de gasca si gata. spor la aberat!

Înţeleg că în timpul tău liber îţi accesezi contul ca să vezi dacă nu ai uitat parola , da'să mor io dacă pricep de ce postarea asta stă pe forum de aseară de când ai citit că ŢI-am RECLAMAT-O (tu fiind moderatorul ăla "grozavu'" care am profeţit eu că va fi ales la secţiunea Foto?!)

Dacă ai uitat, deja alfabetul roagă un coleg să-mi scrie, după vom decide ce vom face mai departe.

PS: între timp promit să mă interesez despre cursurile de alfabetizare.

Last edited by Dragomara : 03 May 2010 at 11:51.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif