Originally Posted by Judex:
Turcia merita vazuta, fara dubii, dar in materie de vacante marine Grecia ii da clasa fara discutie, din toate punctele de vedere. Pun pariu pe ce vreti voi ca este peste Turcia chiar si pe praful asta care-i la ei acum de-a innebunit toata Europa!
PS
Ridicati-i suspendarea lui RM, sa-mi poata raspunda!
|
Te grșești profund,Judex în aceaastă privință:
1.Am fost de 2 ori în Grecia(Creta și Larissa) și mi-a fost de ajuns....Nu mă mai întorc acolo
never....Mai bine mă duc pe litoralul românesc...Între 2 țepari,aleg țeparul românesc,măcar să rămînă banii în țară.
2.Turcia acum dă clasă nu numai României,Greciei sau Bulgariei ci și Italiei,Franței sau Spaniei.
Uită-te pe situl WTO(World Travel Organization),după cifrele cantitative și calitative ale Turciei.Numai spun că în ziua de azi(anul 2010),toți managerii Europei pleacă în Turcia să învețe cum se face turism.
3.Am participat cu vre-o 8-9 luni în urmă la o conferință despre perspectivele turistice organizată de către Academia Română și Ministerul Turismului....toată lumea a fost atunci de acord că Turcia is nr.1 în materie de vacanțe la mare....Apropo,lucrarea mea era atunci despre dezvolarea turistică a Turciei în perioada 1997-2008.