View Single Post
Old 30 Apr 2010, 17:51   #185
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Originally Posted by Windom:
Originally Posted by RomaniaMare:
Lista lui Schindler
Ma intreb cum se impaca alegerea asta cu convingerile tale legate de Holocaust. Sa fie vorba de o "placere vinovata"?
Jerking off maybe, watching Amon Goeth at work?
Ideea mea despre Holocaust este următoarea: ce s-a întîmplat în lagările de concentrare a fost o crimă împotriva umanității,bineînțeles....și vinovații si-au meritat moartea...La Nurnberg mulți au plătit pentru aceste crime....
Dar și evreii nu erau chiar oameni neprihrăniți....în timpul marei Crizei Economice Mondiale(1929-33),bancherii,comercianții și arendașii agricoli,prin acțiunile lor,au dus la moartea și înfometarea a zeci,sau chiar sute de mii de germani.... o mare parte dintre acești bancheri și alți oameni de afaceri erau evrei,așa că nu chiar de mirare de ce nu numai partidul fascist,dar și nemții simpli îi urau pe evrei.Cam situația asta(în linii mari),o găsim și în România sec.XXI- românii nu îi suportă pe țigani,cauza multor probleme...și la noi cineva,cîndva poate o să înceapă să împuște pe țigani...oricum presiunea socială există...plus la asta Holocaustul se explică prin motive economice- lui Hitler îi trebuiau bani pentru dezvoltarea mașinăriei militare...de unde să ia bani ?...de la evrei... și s-a început...
Oricum,dacă ne gîndim lucid- Hitler a curățat Europa de evrei....care sufocau economia statelor,mai ales în Europa de Est.
Mie personal,nici acum nu-i prea sufăr pe evrei,și nu mă încred în dînșii....asta nu înseamnă că sunt anti-semit,pur și simplu nu-mi plac și atît.
Cît timp stau în Israel,lasă să se dezvolte și numai fericire le doresc.
RomaniaMare is offline   Reply With Quote sendpm.gif