View Single Post
Old 29 Apr 2010, 18:41   #11
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Să fiu sincer, eu am văzut toate filmele din lista propusă, dar unul dintre ele, cel în care sunt distribuiți mulți dintre protagoniștii peliculei lui Gabrea, mi se pare că se distinge de departe ca fiind cel mai odios. Nu-l voi indica înainte ca ancheta să strângă suficient de multe voturi, pentru că nu vreau să-i influențez pe colegii noștri interesați de subiect (dimpotrivă, le adresez și lor îndemnul de a viziona cât mai multe dintre cele nouă filme propuse de mine plus cele indicate de alți votanți, dacă li se ivește prilejul), dar, repet, mi se pare că numai și el (filmul în jurul căruia am construit lista de opțiuni) luat separat și tot ar fi putut naște o dezbatere aprinsă. Prin comparație cu el, din ce văd în treiler, Călătoria... mi se pare cabotinesc și slab sub raport artistic, deci teoretic mai puțin periculos. Păcat că noutatea filmului lui Gabrea și distribuția sa limitată ne împiedică pe mine și pe alți colegi să emitem o părere critică, nefiind avut (scuze pentru forțarea gramaticii!) ocazia să-l vedem.