Sunt fericit ca am facut un menage a trois cu doua-fotomodele, apoi am zburat cu avionul personal al unui prieten in Ibiza, unde am facut iar o orgie, cu alte fotomodele. Apoi, cum stateam eu la calculator, sa ma laud pe facebook, cu poze deocheate, imi apare mesajul "Marius! Follow the white rabbit!". Cateva secunde mai tarziu, la usa vilei unde stateam, apare o domnisoara topless cu un iepure alb tatuat pe sanul stang. Imi spune ca vrea sa faca sex cu mine, dar trebuie sa mergem la ea, ca o mai asteapta 2 prietene. Ajungem la ea, si cand colo, pe langa cele doua prietene (care erau super-bunaciuni, double D's), mai era un tip negru solid. Am ezitat, pentru ca negrii ma inhiba, mai ales daca sunt solizi. Imi da tipul o pastila rosie si una albastra, si imi zice ca trebuie sa aleg, pentru ca eu sunt alesul, si trebuie sa salvez umanitatea si bla-bla-bla-uri, si apoi mi-a zis ca daca aleg cum trebuie, cele doua gagici super-bune vor face sex cu mine. Iau pastila albastra, nimic. Iau pastila rosie, nimic. Iau un extazy, whoo hooo!!! Deodata peretii dispar si ma trezesc intr-o camera alba, si din departare apare un rand de rafturi din alea ca la carfur, dar pline de dildo-uri, biciuri, si alte instrumente. Cand sa inceapa orgia orgiilor, ma trezeste prietena. Plang doua minute, dupa care ma imbrac si plec la serviciu.