View Single Post
Old 26 Apr 2010, 22:48   #93
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

[quote=otonis]
Originally Posted by RomaniaMare:
Originally Posted by otonis:
Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!
Tu măcar știi cine îi Seagal? Dă o vizită pe wiki și apoi mai vorbim!
Fireste ca stiu cine "îi" Seagal, desteptaciunea vostra. Si nu, n-am sa DAU o vizita, desi as putea sa FAC o vizita pe wiki, dar interesul meu ptr. asemenea caracter este infim. Acum, lumineaza-ma ! Care este diferenta dintre un actor prost, si un actor cu basini in cap care se crede bun ?! Nu sunt ambii, PROSTI ?! Doar ca a doua varianta include si mandrie de prostia sa, si eu am o limita de toleranta ptr. excese, in special excesele de prostie. Sa vezi asa feblete de actor cum macelareste toti baietii rai, fara ca macar o umbra sa-l atinga, e prea s.f. ptr. gustul meu. Inteleg c-a fost nu stiu ce luptator, dar lasa-ma-n izmenele mele cu aerele alea de super-erou, ca m-am saturat ! A fost un actor ok la inceput, dar prea loveste fara sa fie lovit, si atitudinea aia de smecher-ingamfat, ma enerveaza teribil. Ii esti fan, respect asta, dar fa-ma prost inc-o data, si apoi CHIAR o sa "vorbim". Bafta !
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea.
Ideea e urmatoatea: intr-adevar ca actor ii slab,nu neg asta.Dar ca persona - este ceva omul asta! Ii special!
RomaniaMare is offline   Reply With Quote sendpm.gif