View Single Post
Old 25 Apr 2010, 23:11   #31
djinjis
Guru

djinjis

In vederea inscrierii la Concursul National de Scenarii, editia 2010, autorul scenariului va trebui sa acceseze pagina de web www.hbo.ro/concursscenarii, unde va completa informatiile mandatorii solicitate in cadrul Curriculum-ului Vitae postat pe aceasta pagina.
Inscrierea in concurs se va putea realiza prin depunerea scenariului cu ajutorul operatiunii de upload (incarcare) disponibila pe pagina respectiva de web.

Deci la scenariu precizau functia upload dar cv-ul era postat pe site, nici vorba de upload.
Macar pe editiile viitoare sa corecteze imbecilii.

Normal ar trebui citite scenariile si doar la finalisti, (pentru ca cv-urile si alte rahaturi oricum numai la ei au importanta) daca exista vreo probleme cu hartoagele sa fie clarificata, ulterior. nu e greu sa ceri la unu-doi oameni sa mai vina cu ceva fituica daca chiar e necesar. Nu sa elimini scenariul din concurs doar pe baza unui fleac birocratic, pentru care, amuzant, ei sunt de vina.

Eu asta le-am scris, dar oricum era o pierdere de vreme:

"Buna ziua. Am inscris scenariul cu douazeci si ceva de minute inainte de ora limita (banuiesc ca se poate verifica) si nefiind avertizat de obligativitatea de a avea un cv scris separat, nu il aveam. Avand in vedere ca in regulament nu se specifica nimic despre vre-un cv scris separat, care la randul lui sa trebuiasca upload-at si ca am aflat doar in momentul cand upload-am scenariul, consider ca vina nu este de partea mea. Din regulament se intelege doar ca vor trebui completate rubricile normale de pe formular si nu ca eu mai trebuie sa am pregatit inca un document scris. In speranta ca aceasta neintelegere se poate rezolva pe cale amiabila, va doresc numai bine."

La faza cu doritul de bine i-am mintit destul de ordinar... Atunci cand o sa faca superCancer si superAids, sper sa-si dea seama din ce cauza...

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif