View Single Post
Old 25 Apr 2010, 19:22   #29
djinjis
Guru

djinjis

Buna ziua,

Scenariul dvs a fost sters din baza de date deoarece nu ati incarcat si CV-ul impreuna cu acesta.

Va asteptam sa participati si la concursul de anul viitor.

Cu stima,

Echipa HBO

Asta e mesajul meu. Cei drept in cv le-am scris "nu am cv" . in regulament nu se specifica ca trebuie sa ai un cv scris, pe langa rahatu lor de formular si cu 20 de min inainte de expirarea termenului, cu netu mergand ca pula si dupa aproape 26 de ore de scris fara pauza, asta mi s-a parut a fi solutia adecvata, haha. Pe de alta parte mi se cam rupe de heshbeou si de cocursul lor. al meu fiind scurt o sa-l traduc in engleza, aranjez sa mi-l rescrie un american si il trimit la concurs afara. cel putin asta e planul, nus daca o sa am timp acum imediat, am si alte proiecte pe teava, mai importante.

daca nu ai chef de un razboi lung si penibil si cel mai probabil dinainte pierdut, nu te apuca de manevre de astea ieftine. iti dai seama cacacanarii au mult mai multe resurse ca tine. o sa-ti mananci nervii si banii. incerca sa faci alceva cu scenariul. daca e bun, nu e hbo singura lui sansa. ocazia asta s-a dus, orice ai face. e posibil sa fi fost si ceva eroare, cine stie.

L.E.

in urma unui proces de autohipnoza mi-am amintit ca dupa ce am dat upload la text documentu' unde ii informam ca nu am cv, a trebui sa dau un refresh pentru ca browseru' mi-a afisat ceva de genu' "the page is taking too long to respond". e posibil sa nu se fi upload-at documentu' far' de continut. ironic, neh? insa pe pagina era afisat "Felicitări! Scenariul tău este înscris în concurs! Îţi dorim mult success!" Eu nu am primit insa nici un e-mail de confirmare in aceiasi zi.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw

Last edited by djinjis : 25 Apr 2010 at 19:54.
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif