Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by pipes:
Avatar nu va place, Sergiu Nicolaescu e naspa, Alex Leo Serben nu e demn de critica, (...) atunci ce e bun?
|
"Citizen Kane", "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Piesä neterminatä pentru pianinä mecanicä", "Stalker", "Sibiriada", "Brzezina", "Blowup", "8 1/2", "Persona", "City Lights", "No Country For Old Men", "There Will Be Blood" - si mii (efectiv MII) de alte filme cu adevärat bune.
|
in afara de astea (cu exceptia miilor si zecilor de mii) restul exemplelor oferite de mine fac cat restul exemplelor oferite de dvs. asta e parerea mea
amatoriceasca. am spus-o de nenumarate ori. daca gresesc, gresesc.
inca nu am avut prilejul sa asimiliez,
prin intermediul acestui forum, informatiile de valoare pe care sustine ca le ofera (cu mici exceptii). dar raman perseverent si oarecum optimist.
in concluzie - nemultumit, mahnit de abundenta de ifose "profi" (nu ale tuturor) si cam atat. restul e tacere.
in marele final subliniez ca nefiind un evolutionist convins (poate chiar reticent la abundenta tehnologica), sunt ferm convins ca 2D-ul va ceda. va ramane un fel de rezistenta, partizanat (cum vreti sa ii spuneti). sau o amintire frumoasa. imi pare rau ca nu sunteti atent, domnule Pit, la ceea ce va inconjoara. cred ca ar fi un sacrificiu binevenit.
nu voi mai posta pe Avatar pentru simplul fapt ca am fost inteles foarte gresit. ce-i drept, o parte din vina imi apartine.
Avatar nu e o capodopera, dar este un produs foarte bine lucrat fata de alte productii pe care le laudati. nu este eminamente original, dar este o referinta. nu e un clasic alb-negru sau de secol XX, dar este un festin vizual-cromatic de exceptie si momentan UNIC. din pacate, aducator de isterii infantile si crize de ura falsa. restul il putem contempla si aprecia ca atare (inclusiv eu). I PIT(y) YOU!