Initial, postasem aici primul mesaj din actualul topic "Conturi, polite, râci, discordii si alte varii daraveli" - fiindcä, prin referirile injurioase la adresa Noului Val din partea talibanilor, l-am considerat cam cel mai potrivit. Totusi, evolutia ulterioarä a discutiei s-a îndepärtat total de subiect, luând forma unui schimb de opinii despre câteva aspecte particulare ale conditiei criticului de film (prin interventia unui user care s-a agätat exclusiv de atacul lui Cärmäzan la adresa "individului cu nume de columbä", pentru a mai bäga niste strâmbe). O vreme, am permis ca discutia sä continue, întrucât avea si sansa unei evolutii constructive. Cum, însä, a devenit repetitivä si inutilä, si e foarte posibil ca sus-mentionatul user s-o foloseascä doar ca pretext al unor noi insinuäri ofensatoare (fie directe, ca aceea pe care am trimis-o prompt la Offtopic Asylum, fie disimulate sträveziu - la fel cum a fäcut si în topicurile de dezbateri despre criticii români de film, determinând închiderea lor, desi erau atât de substantiale si utile), consider cä e mai potrivit ca totul sä se opreascä aici. Ca atare, am izolat fragmentul off-topic în threadul "Conturi...[etc.]", si l-am încuiat. Rog ca aici discutia sä continue numai on-topic. Vä multumesc.
Last edited by Pitbull : 12 Apr 2010 at 15:41.
|