De la "Religia in scoli" :
Originally Posted by sergiuseling:
Originally Posted by paul_aramis:
deci nu ştii. normal că nu are rost să discutăm ... pentru că nici nu te-am invitat (nici pe tine, nici pe altcineva; şi asta îl include şi pe sinaxis) la vreo discuţie. am pus o întrebare şi aşteptam un răspuns. nu l-am primit. am primit altceva în schimb. sunt curios cum se pupă asta cu morala creştină.
PS. stau şi mă întreb care viziune e mai îngustă. aia cu ţărâna sau aia cu evoluţia
|
Chestia e că nu e așa de simplu, degeaba primești un răspuns la un detaliu când pierzi ideea de ansamblu. Acuma așa putea și eu să vorbesc în pilde ca Mântuitorul și așa să te conving, dar dacă tu nu vrei să asculți n-are sens. În orice caz dacă vrei cu adevărat să afli răspunsuri te poți duce la o biserică, la un preot și sunt ferm convins că te va ajuta. Dacă nu te interesează decât bășcălia poți continua discuția aici pe forum.
|
haik te-ai sucit de mama focului numai raspunsul nu l-ai dat

ce-are frate draca-i zici omului ce te-a intrebat? trebuie sa fie mai intai religios si dup-aia ii zici?

este la mintea cocosului ca habar nu ai ... eu zic ca a pus o intrebare buna si mi se pare tare ironic si interesant ca v-a incuiat