Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Dragomara:
s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic
|
Drago chiar si când e totalmente off-topic, rämâne absolutamente on-närav!
|
... deci eram acasă şi frecam globul de cristal: se făcea că ieşeam din parcare de la City Park, când amicul meu, care era la volan, ne zice " ia uitaţi-vă ce maşină bengoasă e în spatele nostru!". No, m-am uitat şi am văzut o maşină sport relativ joasă, de culoarea maşinii noastre (=vişină putredă

), cum nu m-a dat pe spate nu am comentat nimic, unde eram la o "cedează trecerea" şi chiar am avut de cedat, amicul meu continuă afirmând cum că ăl din spate ar fi Mazăre. Cum nu mă interesează viaţa mondenă/ politică încerc totuşi să-mi amintesc cu arata tipul, cel care fusese coleg de liceu cu o fostă colegă de-a mea, îmi amintesc că încă nu este căsătorit şi că iubeşte Brazilia, după asta-mi întorc privirea-n spate şi constat că tipul este slab, insipid şi relativ tânăr; blonda de lângă el arăta ca şi maşina, adică de calitate, dar relativ expirată; m-a frapat că maşina avea număr de Bucureşti. Nu a mai durat mult şi-am terminat de cedat trecerea şi ne-am înscris pe drumul principal, în cel mult un minut tipul a făcut slalom de pe-o bandă pe alta, evident viteza nu mai contează, după care a dispărut spre Mamaia, iar eu am putut citi pe spatele maşinii marca: Jaguar.
După toate aparenţele se pare că nu am numărat corect proştii.