View Single Post
Old 10 Apr 2010, 22:03   #64
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Măi shadow, într-o primă instanță mă gândisem la altceva. În loc de „atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase”, scrisesem ceva de genul „atunci când sunt frustrate sexual”, dar brusc mi-am amintit că tocmai primisem un avertisment din partea micuței vave, așa că am modificat textul inițial cu o formulare mai politicoasă.
Cine urmărește ce s-a scris mai sus și la un alt topic înainte de ăsta, constată cu ușurință că fetele astea m-au tot hărțuit pentru non-conformismul meu. La un moment dat, Dragomara mi-a spus cum o cheamă, fără să-i cer, pe urmă m-a întrebat câți ani am și când am refuzat în mod politicos să-i spun, m-a invitat să..., mă rog, eu mă jenez de chestiile astea, citește și tu aici și aici spune tu cum te-ai fi simțit în locul meu. Cum puteam să mă mai sui eu în pat cu iubita mea înainte s-o pun la punct pe necuviincioasă?

Dom'ne, decât să paraziteze toate topicurile contrându-mă pe mine, să înființeze, dom'ne, un topic separat unde să-l „condamne toți pe Ipu”. Eu am terminat, am ieșit de pe topicul ăsta. Scuze, vave!

Last edited by Ipu : 10 Apr 2010 at 22:21.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif