View Single Post
Old 10 Apr 2010, 19:54   #31
sinaxis
Junior

sinaxis

Originally Posted by Ipu:
Cum de nu le vine Dumnezeilor voștri ideea să vă teleporteze, dom'le, pe altă planetă, că au de unde alege, numai în universul vizibil existând mai mult de 100 de miliarde de galaxii, să predați acolo ce vreți voi cui vreți și să ne lăsați în sfârșit și pe noi să trăim omenește pe Pământ?

Ipule (scuze) tu inca nu ai inteles un lucru: noi oricum suntem de pe alta planeta. Dumnezeul nostru zicea si repeta ca "Imparatia Mea nu-i din lumea aceasta" si "de aceea v-am ales pe voi din lume" si "daca ati fi din lume, lumea v-ar iubi dar petru ca nu sunteti din lume ci Eu v-am ales pe voi din lume de aceea lumea va uraste" si" Ma urasc si pe Mine pentru ca nu cunosc ca Eu de la Tatal am venit in lume" etc... Si nu pricepi ca ne teleportam prin cult in Astazi-ul divin si suntem prezenti ba la Ierusalim, ba in alta parte, ba acum 2000 de ani, ba mai recent, ba in viitor...
Iti urez sa dea Domnul, despre care Pilat a zis "ecce homo", sa traiesti omeneste pe pamant si nu ca un dobitoc fara de minte, instinctual...
O musc de fiecare data, promit sa nu ma mai implic si nu ma pot abtine. E dependenta de discutii in van intr-o lume virtuala. Dar cum speranta moare ultima, eu tot mai sper...

Last edited by sinaxis : 10 Apr 2010 at 20:17.
sinaxis is offline   Reply With Quote sendpm.gif