View Single Post
Old 10 Apr 2010, 18:39   #29
sinaxis
Junior

sinaxis

Daca am lua-o cu totii mereu si mereu de la capat si am anula tot ce inseamna un castig de experienta al umanitatii ar insemna sa fim cu totul izolati si in lipsa de comunicare unii cu altii, comuniune comunicare zero, omul degradat de la statutul de persoana iar progresul uman s-ar duce pe apa sambetei. Daca tot am astepta sa descopere fiecare legile creatiei sau normele morale sau... sau, ar insemna sa stam mereu pe loc. Pe scurt o lipsa crasa de iubire, incredere si intelegere a ce inseamna ordine divina bazata pe ierarhie si comuniune, pe comunicare, partasie, impartasanie etc. Daca eu am gresit si am suferit spun copilului meu, nu fa asa ca doare! Daca ma asculta l-am ferit de o atare experienta si-l eliberez pentru altceva. Dar acum nimeni nu mai asculta, vrem cu totii sa dam noi insine cu piciorul in tepusa... Dupa, recunoastem ca doare. Si facem asta mereu si mereu. Unora chiar le place ca doare... Din partea mea... faceti cum credeti dar sa nu veniti la mine sa plangeti. Ma doare pentru voi, dar durerea mea e neimpartasita "iarta-le lor Dumnezeule ca nu stiu ce fac!"