View Single Post
Old 09 Apr 2010, 18:37   #42
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Ipu cu wikipedia ta cu tot... intreaba pe cine vrei si o sa iti zica la fel. daca tot ma iei cu d-astea iote citat din wiki : "Prima dificultate întâlnită în acest demers este delimitarea graniţelor genului". Problema se pune si la rock spre ex unde sunt atatea subgenuri atat de greu de descris incat cel mai bine le clasezi la un moment dat prin ascultarea lor, fiind dificil sa trasezi in scris niste reguli generale de la care genurile respective sa nu se abata. pam-pam-ul ala este o generalizare la care Salam nu cugeteaza cand incepe sa lalaie si totusi stilul lui muzical are anumite nunate pe care le poti simti cu usurinta. hai pe bune-acum, in loc sa imi tot fluturi wikipedia cu o mandrie teribila, zi-mi sincer : u chiar nu vezi diferenta??
si ca sa nu ne mai invartim atata in jurul cozii, ce ne-a deranjat si oripilat pe toti este ca tu ai fost sensibilizat de o manea si ti s-a pus tare la suflet atitudinea - "suntem numiti tigani". si ei o pun la suflet si eu o pun la suflet, desi credeai ca sunt rasista. insa melodiile, stilul, principiile, mentalitatea care formeaza un tot propagat de asa zisul cantaret Salam, sunt mai mult decat departe de a fi acceptate de mine. aici e marea buba defapt. or incearca uneori in versuri sa fie sensibili, dar acea sensibilitate este sfarmata de tot ceea ce transmit ei pe langa ea. daca te chinui o sa incepi sa imi demonstrezi ca unele melodii au versuri desprinse din viata lor de tigani si ca reflecta duritatea acestei vieti. ok - asta o inteleg. dar e scandalos ceea ce transmit manelele (alea care stim si gandim noi ca sunt manele) si e si mai scandalos cand vezi cati le adora.
ce ma mai deranjeaza a fost ca esti atat de ingaduitor la prostia lor care te face doar sa zambesti, cand pe mine ma face sa urlu. asa sunt eu... cand imi pui prea multa prostie in fata ochilor si-n urechi

Last edited by copila_satanista : 09 Apr 2010 at 18:48.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif