Thread: Bancuri
View Single Post
Old 09 Apr 2010, 15:47   #1039
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Windom a dat niște exemple foarte bune, edificatoare. Așadar e vorba de bancuri care fac haz în mod cinico-sadic de nenorocirea unor semeni ai noștri: înrobire, ucidere. Când glumește cu prieteni evrei, Victor spune de bună-seamă bancuri cu Itzic și Ștrul, pe care chiar evreii le apreciază și pe unele cred că le-au și compus, bancuri având un stil special inconfundabil. Cele însă cu masacrarea deportaților în timpul războiului, ca acela cu Hitler care s-a sinucis pentru că... a primit nota de plată la gaz (!), fac parte dintr-o cu totul altă categorie. Mi-amintesc că în urmă cu vreo 10-15 ani, și saiturile de bancuri românești unde apăreau asemenea mizerii au primit scrisori deschise de protest din partea unor persoane din Israel cunoscătoare ale limbii române (și vizitatoare ale saiturilor respective) și până la urmă n-au mai publicat bancuri despre uciderea evreilor. În prezent, pe lângă rasismul anti-negroid, se mențin, și în bancuri, rasismele anti-arab și anti-mongoloid.
Dar nu mă luați în seamă. Să nu vă închipuiți că am să continuu, dacă mai apar bancuri rasiste aici de acum înainte, să vă terorizez cu ideile mele. Ajunge că vi le-am transmis o dată.

Last edited by Ipu : 09 Apr 2010 at 15:54.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif