View Single Post
Old 06 Apr 2010, 10:04   #1939
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Gospin:
in fine! Mai bine o lasam balta.
Corect. Mai bine.
Tu in loc sa raspunzi clar, o dai in baladele tale.
Aha...
Oricum, nu ai inteles unde vruiam eu sa ajung.
Nu stiu unde vrei sa ajungi, nu ma intereseaza unde vrei sa ajungi.
Sa ma anunti cand faci scenariul de la Terminator si sa-mi faci cu mana la inmanarea premiilor Oscar!
Nu-l fac. Nu e scenariu. Nu voi lua oscaru'. Te anunta Pitbull dk e ceva. Sau vizitezi din cand in cand "strungaria".
Atunci sa te consideri deaspra forumului, pana atunci, ramai doar... Neuptolem...!
Nu ma consider deasupra forumului. Decat daca pun monitorul cu ecranul in sus.
ps: nu aveti curaj sa faceti un topic pt. baiatu' asta, sa vedem care il considera star, si care nu
Baiatu' asta nu e star, userul e star. Adica a fost. N-ai idee ce-am facut eu pe-aici, orice mi-a trecut prin cap. Am starnit reactii de la cele de umor pana la dusmanii crunte, unii au dorit sa ma cunoasca, altii au scris "poezii cu organe genitale si perversitati".
Dar astea sunt la timpul trecut, fantoma forumului inca ma mai urmareste, nu pentru mult timp.
Cand plec deschis un party-thread si invit toti userii mai putin pe Gospin. Iar forumul imi va face cadouri sub forma de linkuri, vom bea cate o citronada in fata pc-ului, rontaim alune, dantzuim, fiecare la el acasa. Glumeam!

PS: Eu am scris 2400 de mesaje, nu ca tine..tu cate ai? Ai ca mine?! Pai vezi ca n-ai!? Sunt mai tare eu!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif