Thread: Cronici video
View Single Post
Old 05 Apr 2010, 22:14   #67
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by marius_em:
Bine, buticut, dar nu-i spune Sergiu. Chiar si asa cum e el, omul are totusi o varsta, si, ne place sau nu, e un brand al cinema-ului romanesc. Si are cel putin un film bun, Mihai Viteazul (desi, cu tot resprectul pentru patrioti, si cu tot talentul lui Amza Pellea, nu e o capodopera). In fine, ideea era ca trebuie criticata munca sa punctual, nu omul in sine, pe care nu-l cunosc personal, si nici nu ma avant sa-l tutuiesc condescendent. De pe o pozitie de cinefil, nu de critic, cred ca un minim respect de complezenta se impune.

Bine bine, Domnul Nicolaescu suna mai bine ? Stai linistit, daca as avea vreodata vreun contact vizual cu el, fii sigur ca nu l-as tutui. I-am spus Sergiu fiindca e mai scurt si ma saturasem sa o lungesc, dupa vreo 4 incercari esuate de a posta mesajul (Nu m-a lasat Cinemagia, blank page). Am scris Sergiu instinctiv, nu ca o jignire, probabil de cat l-am citit pe Pit adresandu-se lui cu apelativul Serj.Nu imi bat joc de dansul, nu ii contest reusitele, nici nu ma intereseaza sa ma leg de persoana lui, fiindca nu il cunosc prea bine ca om si nici nu e treaba mea cum e. Fact is, s-a ramolit - ca artist.

Last edited by buticut : 05 Apr 2010 at 22:17.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif