Nu este cazul sa va infierbantati,baieti!N-am vrut sa bag zazanie intre voi!Ciorovaiala este apanajul femeilor.
Revenind la ideea de baza...cea cu minimalismul si alte chestii complicate ca exprimare care le-ati emis in timpul disputei...
Sa presupunem ca am rezolva problema"creatiei",adica incet-incet o sa producem filme cu alte concepte,alta mentalitate si alta viziune cinematografica decat cea de pana acum.Tot n-am avea rezolvata problema in totalitate!As vrea sa stiu si eu daca exista' promotori de film "in Romania.Vorbesc de aia profesionisti nu de amatori!!!Eu nu cred acest lucru si va dau exemplul cel mai recent,cel cu filmul lui Florin Serban.Daca firma care s-a ocupat de distributia filmului ar fi facut reclama pe posturile tv principale macar jumatate din timpul cat il acorda acestui lucru retelele de telefonie mobila de exemplu,mult mai multi romani ar fi devenit interesati de el.Omul, tot vazand reclama devine curios,iar aceasta curiozitate se transforma in interes, mai ales daca ceea ce vede ii si place.Eu zic ca ,altfel ar fi stat lucrurile cu acest film daca s-ar fi facut aceasta reclama agresiva,mai ales ca era si momentul lui de glorie:castigarea unui premiu international!
Bine,nici acum n-ar fi prea tarziu,dar, daca n-ai inceput inaintea lansarii lui oficiale nu mai are nici un chichirez!!
Last edited by rvn : 02 Apr 2010 at 23:14.
|