View Single Post
Old 01 Apr 2010, 23:58   #47
Neuptolem
Banned

Neuptolem

E foarte interesant threadul asta. Aproape cel mai interesant cu discutii.
EU! as putea face un film comercial cu succes rasunator la public, doar ca...m-am lasat de film.
Poate ma reapuc...some day...desi eu am in cap chestii ce necesita bugete consistente, deci imposibil, asa ca mai bine: NU.
----
La modul serios: Keep poate scrie film comercial f bine, dar s-o faca cam in stilul "Amatorului".
Despre "Ho ho ho" eu nu cred ca am spus mai nimic. Tacerea mea e fundamentata, de obicei filmele care ma impresioneaza nu ma lasa rece iar cele proaste, la fel, ma revolta sa le atac. Cum despre "3-HO" nu zic nimic, inseamna ca nu am o parere proasta despre el dar nici prea grozava. Probabil nu as face decat sa repet ce s-a mai zis.

Chiar, Keep, ziceai de transpunerea "Amatorului" in LM. Daca nu vor exista probleme cu Fight-Club-u' (ca si copyright) nu vad alte obstacole in a incerca sa ne delectezi cu un lung metraj comercial de prima clasa.

Chiar mah fratilor, aveam eu niste idei prin atelier, comerciale. Lucrate profesionist si serios, nu suna bine la capitolul succes-public?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif