View Single Post
Old 27 Mar 2010, 11:03   #35
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

si continui...
de o noua "generatie de aur"se putea vorbi in 89 si la categoria actori,actrite...
in anii 80 cu toate vitregille vremii incepuse sa se prefigureze o noua generatie de actori care trebuiau s-o inlocuiasca cu succes pe cea veche.ma refer la bleont,adrian paduraru,anca sigartau,emilia popescu,razvan popa,manuela harabor,nume care au disparut brusc in primii ani de dupa revolutie si care nu si-au mai gasit locul pe nicaieri multa vreme...pacat de talentul lor irosit si de faptul ca acum sunt nevoiti sa accepte aparitii in sitcomuri , productii tv imbecile si de prost gust fiindca din altceva n-ar avea din ce sa traiasca!!

cat despre generatia ultimilor ani cunosc prea putin ca sa expun o parare competenta fiindca,recunosc nu prea i-am acordat o mare atentie.totusi zic eu ca ne confruntam cu situatie speciala ivita in ultimii 4-5 ani si anumee de-o parte actorii "de meserie" care au studiat si si-au convins profesorii ca au talentul necesar pentru aceasta arta si pe de alta parte:cei "fabricati pe banda" de producatorii acestor "seriale tv" de care aminteam mai devreme si care in afara de maimutareala,fite si mare prostie altceva nu prea arata..
intrebarea mea este:cine credeti ca vor fi viitorul,cei din prima sau cei din a doua categorie??
parerea mea este ca trebuie sa incepem sa ne modelam gusturile,sa ne placa altceva,mai rafinat si de bun gust si atunci oferta lor va fi pe masura cerintelor noastre!!

Last edited by Pitbull : 27 Mar 2010 at 18:55.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif