In legatura cu rubrica "Genuri preferate", care este instalata la profilul fiecaruia.
Mi se pare tot gresit ca genurile preferate sa fie calculate in functiile de filmele pe care le-am vazut.
Daca majoritatea filmelor care apar se vreau a fi comedii, asta nu inseamna ca acelea imi plac, ci ca ma uit la el, pentru ca altceva nu este.
Astfel, rubrica de genuri preferate, va aparea la toata lumea la fel, in curand.
Propun ca modalitate de calculare a genurilor preferate sa se faca in functie de notele pe care le-am acordat filmelor.
De exemplu: daca eu am vazut 5 comedii si 5 filme de actiune, iar la toate filmele de comedie am dat note de la 4 la 7, iar la actiune am dat note de la 5 la 9, adunandu-se notele, va reiesi ca am apreciat mai bine filmele de actiune. De unde rezulta si genul preferat.
Pentru ca mi se pare ilogic, daca vad 10 filme de comedie si mi se par toate de 1, sa-mi defineasca genul preferat, cand eu am vazut un thriller, caruia i-am acordat 9.