Thread: "Antichrist"
View Single Post
Old 24 Mar 2010, 08:11   #115
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Win dragä, cum sä fie "o palmä dureroasä pentru un om cu frica lui Dumnezeu", când nu spune NIMIC DESPRE DUMNEZEU (si nici despre altceva)? E pur si simplu o flescäialä lesinatä, impotentä, cetoasä - te revoltä ca FILM (fiindcä-i atât de prost fäcut), nu ca subiect sau asa ceva... "Agora", încaltea, cu bunele si relele lui, mäcar avea un mesaj antireligios si mai ales anticrestin clar - da' ästa ce mesaj sä aibä...? N-am väzut acolo nimic inteligibil - doar o amestecäturä de secvente färä nici un sens, printre care se zäreau la grämadä, pe ici, pe colo, referiri religioase vagi despre care nici mäcar nu-ti puteai da seama dacä-s de bine sau de räu sau de ce-or fi...
Si pe urmä, de unde-ai scos-o pe aia cu "frica lui Dumnezeu"? N-am asa ceva, Doamne-feri, chestia asta cu "frica lui Dumnezeu" e un concept nu doar sträin mie, ci si vrednic de dispret. Despre admiratia mea pentru "Behold the Man", a lui Moorcock, o mare nuvelä SF si una dintre favoritele mele (aia, DA, favoritä), ce ai de zis?
...Si, în fine: unde puii mei l-am trecut ca Von Trier-ul meu favorit?

Last edited by Pitbull : 24 Mar 2010 at 08:15.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif