View Single Post
Old 23 Mar 2010, 19:21   #90
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by illotempore2002:
Numai eu am votat cu Death Proof? De ce nu va place DP?
Are o intriga foarte violenta, un personaj negativ foarte fioros dar fara a-i lipsi nuantele, femei frumoase si rele, masini puternice. Are glam, are adrenalina, are dialoguri savuroase, te prinde in mijlocul lui, te ameteste. Nu e nici lung nici scurt filmul, este facut cu pasiune si un soi de respect ciudat pt filmele de categoria B, respectpe care il poti intelege, e respectul pt filmul ca entertainment pt toata lumea, iar nu ca ceva exclusivist, de Cannes.

The funny thing e ca "Death Proof" chiar e un film de Cannes. Cel putin teoretic.

Mda, deci l-am vazut si pe asta; e la fel de sus ca oricare dintre celelate filme ale lui Q din majoritatea punctelor de vedere. This man can do no wrong.
Nu stiu ce bad acting visati voi, pentru ca mie mi s-a parut in ansamblu, mai mult decat decent, pe alocuri chiar exceland.
Impresionat rau (ca de obicei) de coloana sonora. Cu siguranta nu mai e vreun regizor in viata care sa se ridice macar la jumatate din maiestria lui Q. de a impleti imaginea cu muzica potrivita. Dintre clasici doar cu Kubrick mai poate fi comparat.
Absolut incredibil tupeul de a trece de la alb-negru la color in timpul unei secvente continue.
Nu stiu daca e si cazul lui "Jackie Brown " ,ca nu l-am vazut, dar aici mi s-a luat o piatra de pe inima vazand in sfarsit un film de-al sau cu o curgere naturala a actiunii. Chiar nu inteleg de ce foloseste atat de insistent o derulare a evenimentelor ce sfideaza cronologia in restul filmelor.
Voi? Cum credeti ca vede Tarantino notiunea de timp?
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif