View Single Post
Old 23 Mar 2010, 07:44   #67
Lieutenant
Novice

Lieutenant

nu e "nu stiu ce articol din ziar" , e un articol scris de soldati si veterani ai campaniilor din afganistan si in irak. daca tu esti suficient de arogant sa vorbesti despre ei ca niste "soareci de net" si alegi sa insulti exact acelasi tip de oameni care sunt prezentati in THL, problema ta. totusi ma asteptam sa citesti articolul, dar cred ca autosuficienta ta nu ti-a permis...
o mai spun o data, un regizor adevarat este capabil sa gaseasca arta si frumos in faptele reale ale unui razboi, nu in situatii ipotetice si practic imposibile. daca ai fi citit ce spun oameni trecuti prin ceea ce trece (teoretic...) James, ai fi abordat altfel problema.
Daca pana si US Army s-a dezis de ceea ce se intampla in acest film , eu zic ca e grav, practic subiectul filmului ei a venit si i-a zis "tanti, n-ai nimerit-o!" , desi acest film prezinta armata americana intr-o lumina destul de pozitiva! asta ar trebuie sa te puna pe ganduri... la modul ca armata americana prefera sa fie prezentata ca profesionista ... iar abia apoi sa intervina arta si imaginea si stilul de filmare si whatever.
Lieutenant is offline   Reply With Quote sendpm.gif