View Single Post
Old 23 Mar 2010, 00:32   #106
SoricicaMov
Guru

SoricicaMov

Originally Posted by Cinemania:
Care e stilul ala ?

PS: Ai ascultat Cake-ul ala ?

anaemona vorbea pe buna dreptate despre o perioada cand femeii nu i se permitea/permite sa ajunga mai sus decat un barbat, astfel de restrictii de-a lungul timpului au creat un fel de tipar masculinizat de om de succes, in mai toate domeniile, ce modeleaza de la limbaj pana la tinuta si mod de actiune (mai dur, incisiv [canin sau molar ]) pe care cele mai multe femei de cariera il adopta ca pe un sablon ce le neutralizeaza feminitatea; isi fac singure un fel de implant mental cu hormoni androgeni (nu am scris-o la modul peiorativ la adresa barbatului, ci condamnand rigidizarea sau extirparea unor trasaturi feminine din comportamentul carieristelor, ca un compromis pentru a urca intr-o ierarhie profesionala)

Daa Si de azi dimineata ma tot masor, ma tot uit in oglinda, o intorc si pe o parte si pe alta, poate poate sunt pe dimensiunile cantecului dar apoi gandindu-ma ca e un cantec scris de un barbat, imi trece prin cap sa scriu propriul cantec si sa i-l propun intru digestie sanatoasa Eee, glumesc putin acum melodia e faina, am topait ascultand-o si intrebandu-ma who's that girl... and where can I find her to make her my Yoda [Revin pe topicul cu pricina cu dedicatie bumerang ]

http://www.youtube.com/watch?v=wohuAtr8RgU
SoricicaMov is offline   Reply With Quote sendpm.gif