View Single Post
Old 22 Mar 2010, 15:57   #94
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by illotempore2002:
Nu numai femeile, dar nici macar barbatii nu te sustin aici. Ar trebui sa iti reconsideri viziunea, si sa scapi de amaraciunea aia p care o porti in opinia despre femei. As tinde sa cred ca asta e mecanismul tau de protectie fata de esecurile cu femeile, dar nu cred ca va fi bine primita o opinie analitica in cazul tau
ce fată bună ai fi tu dacă uneori ţi-ai ţine gura şi n-ai mai face pe "psihiatru" de serviciu, evident fără să ai vreo legătură cu această profesiune.

no, ia încearcă un pic să citeşti mai atent, mai mult, să raţionezi mai adânc, şi să relaţionezi cu "subiectul". îmi pare rău că tocmai eu trebuie să-ţi spun asta, însă acest comportament nu denotă decât o doză mare de superficialitate şi supraapreciere.

Din cât am vb în privat cu Windom, nu am dedus că tipul ar fi o enciclopedie ambulantă de relaţii eşuate, nu cred că mi s-a plâns vreodată de ceva sau cineva, nu-l pot cataloga nici măcar pesimist, aşa cum încearcă să se pretindă el aici. Tipul este exact genul de om pe care-l apreciez eu, rezervat, modest şi cu foarte mult bun-simţ.

No, acum hai să fim serioşi câţi dintre noi cred aberaţiile (debitate de el însuşi) despre propria-i viaţă amoroasă a "alfa dog"-ului Judex?!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif