View Single Post
Old 20 Mar 2010, 23:05   #63
shadowofnight
Guru

shadowofnight

@E.Floares:

Secventa aceea nu e prima din film si nu cred ca alea erau ‘sticle de lapte’.
Da, le sparge ulterior, dar dupa ce afla ca i-a murit copilul, ceea ce nu mi se pare prea exagerat.

‘Groapa cea fermecata’…nu a fost construita pe domeniul lui… daca tin minte era un lan de porumb. Oricum, avand in vedere ca aflam ca nu e prima sa crima, cred ca e safe sa presupunem ca nu e atat de batut in cap incat sa o omoare pe biata fata pe proprietatea lui. Si ea ajunge in purgatoriu abia dupa ce e omorata .

Momentul in care Susie il pozeaza pe viitorul ei criminal apare doar de doua ori, daca nu ma insel: o data chiar la inceput, cand e introduce Harvey si o data cand tatal ei isi da seama ca el a ucis-o. In afara de momentul asta, nu cred ca au mai fost alte repetitii. Cel putin, eu nu imi amintesc altele.
Nu vad de ce ar trebui ca peisajul sa ramana la fel, doar se presupune ca Susie se afla in ‘Raiul ei’, nu? Daca ea vrea varietate de peisaje, se poate,nu? Singurul minus ar fi abuzarea pe alocuri de tehnologia CGI, dar atat.

Pe Saoirse Ronan nu am mai vazut-o decat in City of Ember. Consider ca a facut o treaba buna si acolo, dar aici chiar m-a impresionat.

Mie chiar mi s-a parut comica urarea ei de la sfarsit.

Daca filmul asta e una din pedepsele pe care mi le rezerva iadul cinefililor…si presupunand ca celelalte pedepse sunt asemanatoare, cred ca pot dormi linistit la noapte.