View Single Post
Old 20 Mar 2010, 12:09   #47
Lieutenant
Novice

Lieutenant

penibil

http://www.gandul.info/magazin/the-h...naiba-5727018/

sper sa cititi articolul cap coada inainte de a citi postul meu.
eu cred ca doamna regizor a fost cam aroganta renuntand la angajarea unui consultant militar, pentru ca, sa fim seriosi, america este plina de veterani someri... orice om-soldat se simte jignit de stupiditatea actiunii din acest film. vad ca multi de aici stiu cum este sa fii in pielea unui soldat si sa lupti pe front... cum e sa dai sucul tovarasului tau care pandeste tinta (btw la faza asta era sa scap o lacrima... de ras! )... e penibil pentru ca ,atunci cand alegi ca subiect un film de razboi,trebuie sa stii ceva despre asta, altfel esti liber sa faci poezie si arta despre orice altceva. un bun profesionist este INTOTDEAUNA bine informat. din pacate, in acest film, se vede la tot pasul aceasta lipsa de conexiune cu realitatea, ci doar nevoile ei personale de a demonstra ca soldatul american este o persoana sensibila si intelegatoare. Va spun eu,nu este , pentru ca altfel ar fi un soldat extrem de prost iar America cea buna si dreapta nu ar fi cea mai mare putere militara la aceasta ora. Acestea fiind spuse, las pe cei care stiu sa judece faptele si realitatea sa-mi sustina spusele, si anume ca "hurt locker" este o bataie de joc propagandistica si umflata cu aer cald de fetite si baieti care au orgasm la auzirea cuvantului arta dar nu stiu nimic despre tehnica si armata. Doamna regizor ar fi trebuit sa atinga un alt subiect, mai pe masura posibilitatilor ei....
pana si fazele militare din animatia 3d avatar sunt mai realiste.... exemplul comandantului miltar din avatar (fara compasiune, incapatanat si dur) este cel real si il vei intalni la tot pasul pe front.... pentru ca aceste caractere sunt soldati, nu acest genist din hurt locker,care in realitate ar fi la spitalul de refacere psihologica. cu soldati se castiga razboaie, nu cu "adrenaline junkies" si "wanna be heroes" . nici un soldat adevarat nu-si va risca viata inutil, si nici un regizor adevarat nu va face un film bazat pe MINCIUNI.

numai bine.

Last edited by Lieutenant : 20 Mar 2010 at 12:53.
Lieutenant is offline   Reply With Quote sendpm.gif